Veckobrev

Allt beror på Roma

Det här handlar iallafall inte om Lindsay Lohan så både Klas & Kabila kan trösta sig med det senaste numret av Veckorevyn istället, där är hon med på hela två bilder, det ni!


Midsommar är avklarat, AIK är avklarat och att jag har åkt på ett elakt virus är förklarat.

Är sjuk som en hel indianby, misstänker Stockholmskylan alternativt det öländska badvattnet, det är uppenbarligen inte bra att tillbringa heta sommardagar i iskallt vatten om man endast har en minimal bikini på sig, och ja, jag borde nog ha tagit på mig en jacka så jag slapp bli förknippad med Roma, råkade visst ha deras färger på tröjan – shit! Tack till Roma så är jag nu sjuk, Roma och mina envisa tankar om att det faktiskt är sommar.

Jodå, Solna, Råsunda & Stockholm var iskallt, regnet hängde i luften liksom de tre pinnar som inget av lagen fick, även om AIK kunde ha vunnit med 2-1 om inte domaren hade dömt bort målet som offside, grattis domaren, betyget sjönk i alla fall pga att du missade en av våra när denne låg ner & hade ont. Bäst på planen var som vanligt vår kung, president & stora idol PC. Bäst på läktaren var Söder. Matchens frågetecken var italienaren som valde att bli fotograferad tillsammans med Bild, hur ofta händer en sån grej?

Varför bloggar inga fotbollsspelare? Läser gärna en blogg av Zlatan eller Solskjaer eller nån på lägre nivå som allsvenskan eller suparettan, kan riktigt se framför mig hur en viss person i Elfsborg refererar sin egen match: ”halkade på mållinjen idag igen, förstår inte varför det alltid drabbar mig varenda gång jag får målchans. Fick i övrigt ingen mer speltid, borde aldrig ha lämnat min förra klubb. Over and out”.
Andra hjältar som journalistikproffset Linda Skugge, Kylie Minogue & författaren Sigge Eklund bloggar ju det nuförtiden, ja och så jag då, en virusinfekterad doldis som kommit in på journalistik & film på Kronoberg till hösten.

PC ska ha eloge för sitt hårval, på fotot är det framåt, som nyförvärv i Öster var det lite olika men till sist, medan det fanns nåt kvar, bakåt & nu är det ingenting. Härnäst?