Medlem – Frågor & svar

img0065Vilken typ av medlemsskap passar just dig? Är du en aktiv eller passiv medlem? East Front har alternativ för samtliga förekommande supportertyper och alla som väljer att bli medlemmar får ut någonting för sin medlemsavgift. Nedan har vi satt ihop en hel del frågor och svar gällande detta, och hittar du inte svaret på din fråga här så föreslår vi att du kontaktar oss genom att posta ett inlägg i forumet InFoRum.

Jag orkar inte läsa igenom texten och vill bli medlem nu! Hur gör jag?
Svar: Med vår hemsida och betaltjänsten Payson kan du bli medlem i East Front på några minuter! Börja med att registrera dig som användare (om du inte redan gjort det). Klicka sedan på menyvalet ”Medlemstjänst” i användarmenyn och följ anvisningarna där.

Kan jag inte betala in via Plusgiro/Internetbank?
Svar: Jodå det går utmärkt att betala in sin medlemsavgift till PG 620 24 14 – 6, men om du sedan vill knyta ditt medlemskap till din användare i portalen måste du kontakta medlemsansvarig eller webmaster.Använder du Internetbank kan det vara svårt att få med mycket betalningsinformation. Det viktigaste om du varit medlem förut är att du kommer ihåg att skriva in ditt tidigare medlemsnummer vilket hjälper oss att undvika dubletter i medlemsregistret.

Och Swish då?
Det går bra det med, swisha medlemsavgiften till 123-338 34 86. Samma saker att tänka på som för en Plusgiroinbetalning gäller (se ovan). Om du är ny medlem, kom ihåg att skriva din adress i betalningen så du kan få Öster News.

Vilka priser gäller för 2019?

Ungdomsmedlemskap* 100 SEK
Stödmedlemskap 100 SEK
Medlemskap 200 SEK
Familjemedlemskap** 500 SEK

* Ungdomsmedlemskap räknas som medlemskap och gäller de som är födda 2000 eller senare.
*** Familjemedlemsskap innebär att upp till fem familjemedlemmar på samma address kan läggas till på Medlemstjänstsidan. Endast ett nummer av Öster News skickas ut till hela familjen.

Vad är fördelarna med Stödmedlemsskap?
Svar: Det är vårt billigaste medlemsskap som ändå ger dig en hel del. Du får vår medlemstidning Öster News och rabatt på bortaresor (upp till 30%). Stödmedlemsskapet passar de medlemmar som vill stödja föreningen, men som kanske inte lika aktivt deltar i våra aktiviteter.

Vad är fördelarna med medlemsskap?
Svar: Gillar du souvernirer och finfina erbjudanden är det här din typ av medlemsskap! Med medlemsskapet får du automatiskt tillgång till saker som t ex medlemsförmåner. Är du en supporter som följer med på nästan allt så rekommenderar vi detta starkt.

Vad hände med guldmedlemskap?
Svar: På grund av att Öster 2017 infört familjemedlemskap och egna rabatter kopplade till abonnemang m.m. så blir det mer fördelaktigt för de som vill vara medlemmar i Östers IF att teckna sina medlemskap direkt hos dem.

img0012Vad hände med livstidsmedlemsskapen?
Svar: Egentligen ingenting. Vi hade dock kommit till en punkt där ett livstidsmedlemsskap helt enkelt inte lönade sig att administrera för oss. Styrelsen diskuterade en prishöjning, men kom sedan fram till att det bästa var att slopa alla nya livstidsmedlemsskap helt. Dock så berörs inte de nuvarande livstidsmedlemmarna utan de kan givetvis även i fortsättningen njuta av Öster News i brevlådan och billigare bortaresor genom att de automatiskt erhåller ett stödmedlemskap under kommande säsonger.

När får jag mitt medlemskort?
Svar: Betalar du via Payson så uppdateras vårt medlemsregister direkt, och medlemsansvarig blir notifierad. Betalar du via postgiro skickar vår kassör en direkt notering till vår medlemsansvarige när han sett att pengarna kommit in på kontot. Normalt ska medlemskortet därför dröja 1-2 veckor efter inbetalning, men med tanke på att allt arbete inom East Front sker idéellt så ber vi dig ha överseende om det skulle dröja några dagar utöver detta.Hur registrerar jag extra familjemedlemmar till mitt familjemedlemskap?
Svar: Efter att du betalt avgiften så kan du gå in i Medlemstjänst och välja ”Ändra uppgifter” för den personen som du angett som huvudmedlem vid registreringen. Där kan du lägga till upp till fem extra familjemedlemmar. Notera att alla familjemedlemmar måste vara skrivna på samma adress som huvudmedlemmen.
0 kommentarer på “Medlem – Frågor & svar
1 Pings/Trashbacks för "Medlem – Frågor & svar"