Nyheter

Till dig som förtidsröstat

Vi har nu tagit emot samtliga förtidsröster gällande klackplacering och validerat dem mot vårt medlemsregister som betalande medlemmar för 2023. Ett e-mail med en länk till en BankID-signering har gått ut till den e-postadress du angav i röstformuläret. E-mailet har ”(förnamn efternamn) – Signering av förtidsröst” som ämne och East Front med e-postadressen eastfrontweb(at)gmail.com som avsändare. Klicka på länken och läs den PDF-fil som är kopplad till signeringen. Om allt är rätt ska PDF-filen vara en kopia av din röst så som den såg ut i formuläret, och då kan du gå vidare och signera filen med ditt BankID.

Om du inte har fått något mail, (dubbel)kontrollera din skräppost. Många program och filter markerar automatiskt e-mail från adresser du tidigare inte kommunicerat med samt där mailet innehåller länkar som spam. Tyvärr är det inte mycket vi kan göra åt detta, vi har försökt att göra mailet så ”cleant” som möjligt. Om du inte fått något mail och vet att du röstat, kontakta oss via eastfrontweb(at)gmail.com så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.

OBS! Tänk på att du har till och med fredag 1/12 kl 23:59:59 på dig att signera. Signaturer som kommer efter detta datum måste vi tyvärr markera som ogiltig röst.

// Styrelsen