Ambulansresan 2024

Anmälningsstatus

  • Bekräftade (276 av 308)

Information

Datum2024-04-27
BeskrivningBernt “Ambulans-Jonas” Jonasson gick ur tiden år 2013, 83 år ung. Långt innan vi började tala om supporterkultur i Sverige fanns han på Värendsvallens löparbanor med sin megafon och sin stöttning i med- och mot- gång. En föregångare och förebild till East Front. För att hedra hans minne anordnar vi då och då bussresor under namnet “ambulansresan” – till helt sjuka priser! I år går ambulansresan till Göteborg och gamla Ullevi där Örgryte IS ska besegras

231 Platser finns tillgängliga för 40 kr. Därefter vid efterfrågan kommer vi gå upp på ordinarie pris (150 Ungdom, 250 Vuxen) för ytterligare bussar

Bussarna avgår 13:00 direkt till matchen ifrån Visma Arena.

Inför resan har vi förberett BAR1930 med en oslagbar uppladdning där det kommer att erbjudas fantastisk mat & kylda drycker.
Uppladdningsmenyn ser ut som följande:

Grillad burgare + lite goda chips
Hamburgaren innehåller kött, 2x ost, chipotelkräm, rejält med bacon och saltgurka (kan fås vegetarisk för den som önskar)
119 kr

Kaffe & munkar
65 kr

Som vanligt är det 15% rabatt på hela notan till East Fronts medlemmar. Gäller både mat & dryck
Plats för eventGamla Ullevi
FordonstypBuss (3 st)
Avgångsinformation13:00
Hemkomstinformationca 22:00

Anmäl dig till eventet

Använd knappen nedan för att komma till Memlist där du kan se vilka biljettpriser som gäller och anmäla dig till resan. Betalning för resan (via kort eller Swish) görs i förväg och återbetalas om resan blir inställd.

Se också våra andra events

Bild Datum Beskrivning Intr. Min. Max. Anm. Detaljer