Info & kultur

Bli medlem 2021

Nytt år och ett nytt Öster att följa. Många spännande nyförvärv och etablerade favoriter som vi verkligen hoppas att kunna få se på plats i år. Som vanligt står East Front alldeles oavsett pandemi vid Östers sida för att stötta föreningen vi alla älskar. Vi hoppas att just du vill vara med oss!

Om du har registrerat dig i vårt forum så har du automatiskt också en koppling till vår Medlemstjänst som du når genom att klicka här eller genom att besöka Medlem > Medlemstjänst i huvudmenyn på startsidan. Där kan du enkelt registrera betalningar via Swish eller Plusgiro och justera din adress m.m. så att vi inte skickar ut medlemskort och/eller vår medlemstidning Öster News till fel adress.

Om du inte är registrerad i forumet eller vill gå via Medlemstjänst kan du också swisha/betala ditt belopp (se nedan för avgifter) direkt till 123 – 338 34 86 (Swish) eller 620 24 14 – 6 (Plusgiro). Glöm inte att isåfall märka betalningen med ditt medlemsnummer (om du har ett sådant idag) samt din adress om du inte varit medlem hos oss förut eller på några år.

Ungdomsmedlemskap100 SEK
Stödmedlemskap100 SEK
Medlemskap200 SEK
Familjemedlemskap500 SEK

Alltid rödblått, alltid rätt.

// Styrelsen