Info & kultur

Supporterkortet 2017 – skynda att fynda!

Supporterkortet möjliggör för supportrarna att följa sitt lag även på bortamatcher i Superettan.

Supporterkortet – en idé som föddes redan 2015 – gör nu entré i Superettan. Syftet är att ge lagens supportrar möjlighet att se och följa sitt lag även under bortamatcher, till ett bra pris och samtidigt stödja sitt lag.

För endast 800 kronor, 53 kronor per match, ser den som har supporterkortet sitt lags alla bortamatcher. Lagen i Superettan säljer 100 kort vardera och försäljningen pågår fram till den 10 mars. Kortet administreras och säljs av respektive Superettanklubb. varje lag får 100 kort vardera att sälja.

Hela 50% går direkt till Öster & resterande 50% delas på alla klubbarna.

OBS! Kampanjen går ut 10 mars!

Boka och betala ditt kort här

%d