Veckobrev

Några ord

Så har hösten infunnit sig på riktigt. En höst då vi Östersupportrar slipper bita på naglarna ända in till nagelbanden! Hur skönt är inte det? 
Med andra ord kan vi som sämst sluta 6:a och som bäst sluta 4:a, bra jobbat Öster!

Det känns som allt går åt ”rätt håll” just nu. Om man ska välja ut några godbitar bland allt positivt så vill jag främst plocka ut våran imponerande defensiv samt att hela laget jobbar för varandra . Vi har även fått in en trygghet i laget med god hjälp från Roar Hansen samt Kalle Björklund
Och det blir bara bättre vågar jag påstå! Med en bra ungdomsakademi samt ett fortsatt hästjobb av Kuno så kommer vi komma långt nästa säsong. En säsong som kommer bli väldigt intressant. En ny arena som står klar i Augusti samt att East Front fyller 20 år (!)

Men först så ska vi tacka grabbarna för en strålande säsong genom att få iväg en buss nu på Lördag .

Det röda står för kärlek,det blåa står för hopp ”