Veckobrev

Det är nåt som kan hända vem som helst …

De tre Österspelarna Felix, Bruno och Arild var alla bortresta på cup med sitt lag.


Morgondagens matcher började inte förrän långt in på eftermiddagen, vilket laget nyttjade som festtillfälle. De beslöt sig alla för att mötas på stadens mest exklusiva krog, Slottskrogen. Det blev förfest innan på hotellet, två-tre timmar senare är samtliga lite runda under fötterna och på plats på den avtalade platsen. De sprider sig och några hamnar i baren medan andra hamnar på dansgolvet. Det dröjer inte länge innan Felix har blivit uppraggad av en för honom okänd tjej, märkbart yngre dessutom men det är inget han bryr sig om. Han, som är en av de mer kända i laget, lyckas få tjejen att gå med på att även Arild och Bruno ska få följa med till det hotellrum som föreslagits som nästa anhalt. Nu började allt gå snett och det blev inte alls som de hade tänkt sig. Timmarna seglar förbi och allt eftersom solen börjar kika fram lämnar spelarna rummet en efter en. En kvarglömd slips är allt som vittnar om vad som har hänt. Tre unga killar som borde ha vetat bättre var dumma nog att bli avslöjade, att bli svartmålade som svin trots att det inte var meningen. Tre stycken med framtiden tärd i kanten.

Det kan drabba en klubb närmare dig än du kan föreställa dig

_________________________________________________________________________________________________
Totalt ultralaj fakta: I Norge finns det bilar med registreringsnumret PC följt av fem siffror. Kanske skulle införskaffa en sådan till Persiljekvist?