Nyheter

Nu slår vi medlemsrekordet!

I år spelar Öster i Allsvenskan, det innebär att vi i East Front behöver mer stöd för att anordna resor, tifo med mera. East Front kommer i år satsa allt på att slå medlemsrekordet, vilket är 509 stycken från 2006. Alla ska med, se till att era bröder, systrar, föräldrar och alla andra som någon gång yttrat sympati för Öster bli medlemmar i East Front, vi behöver ert stöd.

Som medlem i East Front kommer du få rabatter på bortaresor och dessutom så får du medlemstidningen Öster News gratis. En nyhet för i år är att våra medlemmar även under matchdag har rabatterade priser på mat och dryck samt en billigare East Front öl vid Bar Della Vittoria. 

eft

Andra medlemförmåner innebär rabatt på tatueringar hos Lyckliga Gatan Elektrisk Tatuering, rabatter på luncher hos Pastabaren och Östergatan samt rabatt på Lasergame hos Växjö Lasergame och Paintball. Läs mer här

Att bli medlem är enkelt, med vår portal och betaltjänsten Payson kan du bli medlem i East Front på några minuter! Börja med att registrera en portalanvändare (om du inte redan är det). Klicka sedan på menyvalet ”Medlemstjänst” i användarmenyn och följ anvisningarna där. Det går även utmärkt att betala in sin medlemsavgift till PG 620 24 14 – 6, men om du sedan vill knyta ditt medlemskap till din användare i portalen måste du kontakta medlemsansvarig eller webmaster.

Kostnad:
Ungdomsmedlemskap*
100 SEK
Bronsmedlemskap
100 SEK
Silvermedlemskap
200 SEK
Guldmedlemskap
500 SEK

* Ungdomsmedlemskap räknas som Silvermedlemskap och gäller de som är födda 1995 eller senare.