Nyheter

East Fronts nya supporterpub – Premiär 4/5 Gefle hemma

East Front kan idag meddela att vi skrivit avtal med Shady Burgers Växjö som ny supporterpub. 

Shady Burgers har visat ett stort intresse för att inledda ett samarbete med oss vilket innebär att vi får väldigt förmånliga priser på deras resturang. Alla medlemmar i East Front erhåller 10% rabatt på all mat & dryck vilket innebär att en öl kostar 45:-. 

Shady Burgers kommer visa samtliga Östers bortamatcher och således bör vara den naturliga platsen för en Östersupporter att se matchen när man inte är på plats. I övrigt så har vi en del planer på gemensamma aktiviter både i samband med Östers matcher men även icke matchdagar så håll öron och ögon öppna för detta. 

För att rivstarta detta samarbete anordnar vi tillsammans med Shady Burgers en samling på stan Lördag 4/5 inför Gefle hemma för att sedan marschera upp till arenan. Shady Burgers öppnar redan kl 11:00 denna lördag och sedan kör vi på med uppladdning fram tills ca 13:30 innan vi går mot arenan. Mer info om detta kommer inom kort

Vi vill även passa på att tacka Sláinte för ett gott samarbete dom senaste åren där vi gjort mycket bra saker gemensamt. I samband med att vi nu skriver avtal med Shady Burgers försvinner våra medlemsförmåner hos Sláinte.

 Vi har spelat med öppna kort emot Sláinte att vi fört diskussioner med Shady Burgers om ett eventuellt samarbete. Sláinte har förstått vår situation att vi saknar möjligheten att kunna erbjuda våra medlemmar någonstans att se bortamatcher man inte är på plats på, Sláinte har kollat över sina möjligheter att visa bortamatcher men då majoriteten av Östers bortamatcher är utanför deras öppettider är det förstås ingen vinning för dom att teckna ett dyrt avtal för att få visa superettan. Beslutet är taget i samförstånd mellan East Front och Sláinte.