Nyheter

Stötta damlaget

Idag begår Östers IF damlag sin hemmapremiär mot QBIK på Värendsvallens A-plan med avspark kl 13.00. EF och damsektionen satsar tillsammans på att locka fler supportrar till matcherna, och i premiären går man in gratis mot uppvisande av East Fronts medlemskort.

Damlaget satsar hårt mot toppen i år och behöver allt stöd de kan få på sina matcher. East Front gör också en satsning på damlaget genom att sponsra dem, och får i utbyte tio årskort till lagets hemmamatcher att disponera. Dessa kort kan användas av supporterklubbens medlemmar vid de olika matcherna och bokas genom EF. Så är du medlem i East Front och vill gå in gratis och stötta tjejerna på en match, hör av dig i god tid genom att skicka ett mail till johansigvardsson@hotmail.com

Är alla korten bokade till en match är du självklart välkommen på matcherna genom att lösa entrépeng och stötta laget. Som tack för sponsringen har damsektionen uppmanat spelarna att bli medlemmar i East Front, något vi givetvis välkomnar.

I dagens premiär behöver du dock inte boka något årskort för att gå in gratis, det räcker att du är en av de lyckliga medlemmarna som har hunnit få sitt medlemskort. Visa upp det i entrén och du går in gratis på matchen. Förhoppningen är återigen kunna ha en liten klack på damlagets matcher, som för ett antal år sedan.

Forza underbara oslagbara damlaget!