Nyheter

Rättning i leden

emineyes.pngLåt oss vara ärliga mot varandra. Starten i årets Superetta har varit en mardröm. Eller kanske ännu värre. Visst borde man kanske lägga sig i soffan, dra snuttefilten över huvudet, somna om och vänta på bättre tider. Så känner vi nog alla, vi som älskar Östers IF från Växjö.

Men det håller inte. Och det vet vi om.

Så låt oss visa spelarna att vi har lidit med dem, men nu tänkt lida färdigt. Låt oss visa dem hur det känns för dem att springa in på bortaplan, men ändå känna sig som hemma. Låt oss samla de våra och göra en oerhört viktig match med mycket nerver till en folkfest.

Låt oss göra vårt.

Om du tänkt åka på en bortamatch i år, ja kanske någonsin, så är det rätt tid nu. Det är nu som spelarna och hela föreningen behöver oss. Vi vet att vi kan lyfta spelarna, maximera deras självförtroende och vara det sista hårstrået på vågen som gör att tyngden faller över till Östers fördel. Om du är med, din flickvän, pojkvän, dina kompisar, morsan, farsan, kusinen – ja alla – då kan det gå vägen.

Och tänk om hela Östers IF – supportrar, lagmedlemmar i ungdomslagen, tränare, ledare, styrelsemedlemmar – ja alla kunde vara på Stadsparksvallen den 11:e juni och ställa sig bakom A-laget. Oavsett hur matchen slutar kan det aldrig vara fel. Eller?

East Front fixar bussarna, du anmäler dig. Antingen via den här hemsidan genom att klicka på länken nedan eller på ”Resor” i menyn till vänster eller via vår anmälningstelefon på 070-666098.

Vi ses.

Anmäl dig här.