Nyheter

Ivan Dudic klar för Öster

Så har frågetecknet äntligen rätats ut – 26-årige forwarden Ivan Dudic från Röda Stjärnan ansluter till Östertruppen och blir en välkommen förstärkning inför slutspurten i Superettan. Kontraktet löper säsongen ut, och efter detta har Öster option på en eventuell förlängning.


Det hela gick väldigt fort. Länge trodde vi att Öster inte skulle hitta någon lämplig förstärkning under sommaren, men efter att Borg slagit upp sin skada, PC drabbats av en märklig magåkomma och Pelu befarats bli långtidsskadad på träning så blev hamnade frågan om en extra forward inför slutspurten överst på Östers att-göra-lista.

Dudic övertygade direkt på första träningen efter ankomsten, och man kunde direkt se att det handlade om en väl skolad spelare i fysisk topptrim. Löpningarna var rätt, inställningen var rätt, målsinnet fanns där – och Dudic själv såg ut att trivas mycket bra i sin nya omgivning.

Så det är som ni förstår inget annat än ett nöje för oss på EF:s hemsida att välkomna Ivan Dudic till de stolta rödblå färgerna!