Nyheter

Ny samarbetspartner

East Fronts offciella hemsida eastfront.net utökas med domännamnet eastfront.se – och får i samband med detta en ny samarbetspartner i webhotellet Cliche.


Vår hemsida har sedan tidigare en av de högsta kända besökarfrekvensen för supporterklubbar, och nu är tanken att vi ska ta nästa steg i utvecklingen. Den framtida sidans komplexitet med bl a medlemsregistret ”online” kräver helt enkelt en host med bättre prestanda, snabbare service och ett mer professionellt utbud. Allt det här får vi med Cliche som ny webleverantör.

Idag blev avtalet klart som innefattar de båda domänerna eastfront.net och eastfront.se, 100 e-mailadresser (med suffixet eastfront.se), snabbare databasåtkomst, fler utrymme att lagra bilder/dokument och sist men inte minst fri trafik. Iochmed att det är ett uppgjort avtal så går vi inte in på prisbilden här, men vi kan säga att vi sänkt våra domän/webhostkostnader mycket kraftigt. Avtalet gäller fortlöpande, och har kommit till tack vare vår unika besöksstatistik för den här typen av hemsidor och Cliches vilja att nå ut till webmasters samt föreningar runt om i Sverige.

Vår del av avtalet är att se till att vi har Cliche synligt på varje del av sajten, och det är alltså därför som vi numer har en banner längst ner. Då vi är mycket glada och stolta över Cliches samarbetsvilja och intresse ser vi inte det här som något bekymmer, och vi kan passa på att meddela för er som undrar att det i nuläget inte finns några som helst planer för att husera fler banners på sidan mer än för dem som idag finns på startsidan som samarbetspartners.

Är ni mer intresserade av det här avtalet och eastfront.net? Då råder jag er att gå på det kommande årsmötet då undertecknad kommer att ha en dragning (och eventuellt lite visning) av vad som väntar runt hörnet för eastfront.net/eastfront.se.