Nyheter

PG-blanketter och E-mailadresser

Vi har tyvärr lite tråkiga nyheter som gäller eastfront.nets medlemsfunktioner att meddela. För det första så kan vi inte längre ta emot förfrågningar gällande utskickade PG-blanketter (för medlemskap i EF). För det andra så kommer adresserna info@eastfront.net och webmaster@eastfront.net att slopas p g a spamattacker.


När det gäller de utskickade postgiroblanketterna så har vi länge sett det en som en bra service för våra nuvarande och blivande medlemmar, men nu finns det så pass många andra vägar att betala in sin medlemsavgift att vi känner att vi just nu inte ska behöva lägga ner tid på detta längre när det finns så mycket annat att lägga kraft och pengar på.

Det går givetvis fortfarande att bli medlem i East Front, fattas bara annat. Gå in på ”Information” och ”Bli medlem” i menyn till vänster, så kan du läsa mer om de olika sätten som du kan använda för att bli en av oss.

Vi kommer också från och med idag att spärra mail till adresserna info@eastfront.net och webmaster@eastfront.net p g a spamattacker. Den senaste tiden har spammingen ökat igen, och nu handlar det om så pass mycket skräpmail att man knappt kan skilja agnarna från vetet längre. Använd i stället kontaktförmuläret (länken ”Visa mailadresser” i informationsrutan till vänster) för att komma i kontakt med East Front via mail.