Nyheter

Silly Season – del 2

De senaste konkreta nyheterna i Silly Season: Hammarby är intresserade av Östers yttermittfältare Johan ”Fiskarn” Svensson (bilden) och har bjudit upp honom till Stockholm.


Johan, som värvades inför den här säsongen till Mjällby har just nu ett 1+1 kontrakt med Öster där båda parter har möjlighet att säga upp kontraktet i höst. Öster har aviserat att man vill behålla den snabbe yttermittfältaren, men Johan själv har haft fullt upp med att bearbeta degraderingen fram tills nu:

– Just nu är jag mest besviken på att vi ramlade ur Allsvenskan. Vad som händer nästa säsong har jag inte tänkt på ännu, säger Johan till SMP idag.

Dock kommer han förmodligen besöka Stockholm redan nästa vecka för att titta på deras organisation. Sedan följer några veckors vånda för Johan själv och alla Östersupportrar som uppskattat hans talanger för rödblått innan hans val är klart.

– Inom ett par veckor hoppas jag att det blir klart med vilken klubb jag spelar i nästa säsong, avslutar Johan intervjun i dagens SMP.