Nyheter

NU gäller det !!!

Så närmar sig då upplösningen på årets allsvenska. Alla våra biljetter har gått åt nu. Ni som anmält er till resan , se till att vara i tid. Bussen går 05.30 från stationen och så snart vi kommit till vallen och lastat på så åker vi mot Stockholm.


Alla som anmält sig till resan ska vara medvetna om att det finns personer som vi fått tacka nej till, så är det någon som inte ska med av någon anledning hör av er till mig 070 – 314 95 16.
Anmälan är som alla vet bindande. Ni som inte dyker upp kommer därför att krävas på busspris och biljettpris ( 200 resp ca 100 kr ).

Nu ska EF visa att våra pojkar hör hemma i allsvenskan. Vi ska sjunga dansa och heja fram de rödblå hjältarna. Förtsätter vi där vi slutade senaste matchen så är det iallafall inte vårt fel om det inte går vägen. Spara era röster till söndag för då kommer JK att få en match.

Oddsettävlingen: Hoppas att många anmält sig eller kommer att anmäla sig. Här finns chans för EF att vinna prispengar , vilket gör att nästa säsong kan bli billigare för de trogna fansen.