Nyheter

Ny tävling – "Sjung för East Front"

Vi Östersupportrar vill väl alla ha ännu fler sånger att sjunga i medgång och motgång? Kanske just du har någon finfin idé för en ny ramsa eller sång som handlar om Öster och/eller East Front? Är du dessutom sugen på att vinna biobiljetter, då är den här tävlingen någonting för dig…


Tävlingen ”Sjung för East Front” går ut på att vi är ett gäng som anser att det behövs fler och bättre sånger i vår klackreportoar. Därav kom idén att vi skulle anordna en tävling här på eastfront.net, och för att spetsa till det hela ytterligare så har vi kommit upp med finfina priser som en bonus för segrarna:

Bästa bidraget: 3 biobiljetter.
Näst bästa bidraget: 1 biobiljett.
Mest vanställda bidraget: 1 biobiljett.

Innan ni sätter igång att komponera så finns det några regler för sångerna som vi ber er respektera:

– Vi i juryn ser helst sånger, inga talkörer.
– Sångerna skall handla om Öster och/eller East Front
– Sångerna kan även få handla om enskilda Österspelare
– Uppenbar stöld från andra supporterklubbars sånger ger dig inga höga betygspoäng

I övrigt inga regler mer än att du måste lämna in ditt bidrag innan Östers match Örebro hemma den 28 september. Du har alltså en hel månad på dig att klura, så det är bara att sätta igång!

Juryn är enhällig (protester godtas inte) och består av följande personer:

Magnus Skagert
Patrik Rask
Tobias Croby

Skicka in ditt bidrag här eller gå in via huvudmenyn på ”Info” och sedan ”Sjung för East Front”. Du kan också maila ditt bidrag till undertecknad, glöm isåfall inte att ange namn, telefonnummer och inte minst vilken melodi sången bygger på.

Lycka till!