Nyheter

Nytt på eastfront.net – Bortaresor

Efter en tids frånvaro så gör nu eastfront.nets system för att anmäla sig till bortaresor ny entré. Det gamla bitvis haltande systemet har fått ge vika till förmån för ett nytt mer överskådligt och lättadministrerat system. Använd det gärna redan nu för att anmäla dig till sexpoängsmatchen mot ESK nu på lördag.


Så här fungerar det nya systemet:

På startsidan visas alltid aktuell bortaresa samt hur många som för tillfället är anmälda dit och hur många platser det finns totalt. Om man här klickar på den aktuella matchen (eller väljer menyvalet ”Resor 2003” från Infomenyn) så hamnar man på en mer överskådlig sida där du får se mer information om resan såsom priser, avresetider, passagerarlista m.m.

Själva anmälan har förbättrats kraftigt för att undvika bluffanmälningar och dubbelbokningar. Du börjar med att klicka på länken ”Anmäl dig nu” på startsidan (eller om du är inne på informationssidan nämnd ovan via länken ”Anmäl mig via webben”). Du kommer då till Steg 1 i anmälan där du får knappa in ditt namn, telefonnummer, e-postadress och om du är medlem i East Front. Tänk här på att du måste fylla i samtliga uppgifter, inte minst en giltig e-postadress är viktigt.

Efter du har klickat på ”Fortsätt” så skickas automatiskt ett mail till dig med en intressebekräftelse. Släng inte detta mail! För att din anmälan skall gälla så måste du klicka på den länk som finns nästan längst ner i mailet. Om du gör så, skall din webläsare starta en sida som i princip talar om för dig att din anmälan är registrerad på eastfront.net och att reseansvarig skickar en bekräftelse snarast möjligt.

När du gjort ovanstående steg så kan du verifiera din intresseanmälan genom att gå in på menyvalet ”Resor 2003” från Infomenyn. Om du gjort rätt så skall du nu finnas med i den lista som betecknas ”Väntar på bekräftelse”, och du ska nu bara väntar på att reseansvarig skall slutgiltigt bekräfta dig. När han gjort detta så kommer du (förutsatt att det finns plats på bussen) att få ett mail som talar om att du nu är slutgiltigt bekräftad. Detta kan du också verifiera på menyvalet ”Resor 2003”; efter att du fått det slutgiltiga mailet så skall du finnas med i den lista som betecknas ”Bekräftade resenärer”.

Det finns även en reservlista som används om resan skulle bli fulltecknad. På denna lista råder allmän turordning, och du kommer att fortlöpande få information via mail om du flyttats upp på listan vid eventuella avbokningar. Så även om resan är full och du gärna vill åka med så kan du fortfarande med fördel anmäla dig och hoppas på att det kommer några avbokningar. Att anmäla sig i god tid rekommenderas dock…

En liten bonus: Märk väl att du också kan anmäla dig till andra matcher än den som just nu är aktuell! Ändra isåfall bara matchen i rutan ”Anmälan avser:” på Steg 1 i anmälningsformuläret. Detta innebär alltså att du redan nu kan säkra din plats på kommande populära resor, dock kommer inte din anmälan att slutgiltigt bekräftas av reseansvarig förrän matchen blir aktuell(ca 2 veckor innan avresedatum). Kösystemet ser dock till att de som kommit först till kvarnen också får först mala.

Skulle du få problem med det tekniska kan du med fördel vända dig till webmaster@eastfront.net, men all övrig information gällande själva resan ges av reseansvarig på resor@eastfront.net eller på EF Hotline 0709-666098.