Siteinfo

Bilder och texter

Samtliga bilder och texter (se separat skrivelse om vårt forum nedan) som publiceras på den här sidan tillhör East Front. Källorna är oftast från olika supportrar, men  en hel del av bilderna härstammar från t ex Bilderna.IT som har gett East Front tillstånd att använda dem under vissa förutsättningar. De här förutsättningarna innebär att samtliga bilder på hemsidan är publicerad under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 3.0 Unported Licens. Kort sagt – du får använda våra bilder och texter fritt för eget bruk, men inte själv publicera dem – orginal eller bearbetade – utan att ange källan. Du får inte heller använda dem i kommersiellt syfte.

Creative Commons-licens

Forum

I vårt användarforum får registrerade användare fritt uttrycka sina åsikter, förutsatt att de följer vårt regelverk och svensk lagstiftning. Vi har ideellt arbetande moderatorer som ser till att reglerna följs genom övervaka samtliga publika diskussioner, samt att vi har ett system där användare kan anmäla innehåll som de tycker bryter mot våra regler. Texterna på forumet omfattas inte av licensen som omnämns ovan.

Teknisk information

Vår hemsida drivs av öppen källkod – WordPress som publiceringsverktyg och Flarum som forum. Anpassningarna på själva sidan är skrivna som plugins till WordPress. Om du är intresserad av lösningarna eller har frågor, kontakta webmaster.