Nyheter

Östers engagemang i Musikhjälpen 2023

I år går Musikhjälpen av stapeln i Växjö och givetvis gästar Smålands största förening glasburen.

Oscar Zia, Linnea Wikblad och Sofia Dalén är inlåsta i glasburen på Stortorget i Växjö. I en drygt 144 timmar lång direktsändning ska de engagera hela Sverige i temat ”Ingen ska behöva dö av hunger”. Ett ämne som känns mer aktuellt än någonsin och Östers IF tillsammans med  East Front gör givetvis vad vi kan för att bidra.

Bössan

För dig som vill bidra med valfritt belopp finns en bössa i Östers IF:s namn. Där kan du visa vilka färger som gäller samtidigt som du är med och bidrar till Musikhjälpens insamling med årets tema ”ingen ska behöva dö av hunger”. Du bidrar med valfritt belopp och kan även skicka med en hälsning om du känner för det. Vi vill vara med och bidra till en bättre värld – var med du också!

Vinn en signerad matchtröja!

Genom att skänka en slant till vår bössa är du med i utlottningen av en signerad matchtröja av A-laget.
För att vara med i dragningen behöver du skicka en bild på ditt bidrag i bössan via en skärmdump av din Swishbetalning.
Skicka bilden sedan via mejl till adressen info@ostersif.se

Östers IF gästar buren

Självklart kommer Smålands största förening även att gästa glasburen. Torsdagen den 14:e December kl 19.00 är det dags att färga ”Kärlekens torg” (Stortorget) till en härlig fotbollsgemenskap. Vår uppmaning till alla Öster-fans är att dyka upp runt glasburen och stolt visa upp våra färger. Ta med en flagga eller halsduk och färga Stortorget rött och blått!

Från Östers IF gästar en av Superettans främsta målskyttar Adam Bergmark Wiberg buren tillsammans med representanter från föreningen och Håkan Nilsson, styrelseledamot i East Front.

Om du inte har möjlighet att vara på plats så direktsänds Musikhjälpen hela veckan via SR P3 eller SVT Play.

Auktion

Dessutom kommer vi auktionera ut en supporterupplevelse utöver det vanliga! Tillsammans med East Front har vi tagit fram en helt unik upplevelse. Du som hängiven supporter har chansen att få åka med truppen till valfri bortamatch i Superettan säsongen 2024. Upplevelsen avser en person och det ingår resa, logi och matchbiljett.

Tävlingsvillkor

Åldersgräns: 18 år
Var: Valfri bortamatch under säsongen 2024.
När: Exakta datum bestäms i efterhand tillsammans med vinnaren.
Antal: Upplevelsen avser 1 person.

När öppnar auktionen?
Auktionen öppnar på fredag den 8 december. Håll utkik på Östers hemsida samt alla våra sociala medier för mer information.


Vi ses på torsdag den 14 december klockan 19.00 vid glasburen på Stortorget!