Nyheter

Medlemsmöte på lördag 2/12

Östers IF - Örgryte IS 2-0, fotboll, Superettan 2023

Nästa lördag den 2/12 är det medlemsmöte på Slainté som vi hintat om tidigare. Där kommer vi att träffas och rösta om var vi vill att klacken ska placeras kommande år – Nedre eller Övre stå.

Förtidsröstningen hittar ni här: https://www.eastfront.se/2023/11/fortidsrostning-klackplacering/

Nu är det hög tid att presentera upplägget för eftermiddagen och kvällen:

  • 15:00 – Slainte slår upp portarna för medlemmar i East Front.
  • 15:30 – Omröstningen startar. Ett betalt medlemskap krävs för att få rösta, alla deltagare kommer att kontrolleras med legitimation mot vår medlemslista.
  • 16:30 (cirka) – Resultatet av omröstningen presenteras.
  • 17:00 – Låt festen börja på allvar!
  • 18:00 – Slainté öppnar för allmänheten, självklart går det bra att stanna kvar och fortsätta festen med oss och alla andra på puben.

Vi ser helst att så många som möjligt som vill göra sin röst hörd i placeringsfrågan dyker upp och avger den på Slainté på lördag. Men för er som av någon anledning absolut inte kan vara med på plats och ändå vill rösta så kommer vi att erbjuda förtidsröstning under en begränsad tid. Tänk dock på att du kan hålla hållpunkterna nedan innan du lägger din röst på det här viset, det är en stor uppoffring som krävs från föreningens sida för att lösa det rent tekniskt.

För att delta i förtidsomröstningen behöver du utöver ett betalt medlemskap för 2023 att behöva en webbläsare, e-postadress och BankID. Hållpunkterna för förtidsomröstningen är enligt följande:

  • Måndag 27/11 kl 00:00 – Förtidsröstningen öppnar på vår hemsida. Du som vill rösta på det här sättet kommer att få fylla i ditt fulla namn, e-post, medlemsnummer och såklart vilket alternativ du vill rösta på.
  • Tisdag 28/11 kl 23:59 – Förtidströstningen stänger. Efter detta datum accepteras inga mer förtidsröster.
  • Onsdag 29/11 – Länkar för att möjliggöra BankID-signering av sin röst kommer att börja skickas ut till alla förtidsröstande via den e-postadress du har angivit.
  • Fredag 1/12 kl 23:59 – Förtidsröstningen stänger. Om du har signerat din röst via BankID innan det här datumet så kommer den att räknas in på medlemsmötet på lördag.

Varmt välkomna!

// Styrelsen