Nyheter

Medlemsrekord!

East Front march I centrala Växjö

Strax innan det var dags att lämna september för oktober och en tvättäkta Österhöst med drama in i det sista så slog East Front sitt medlemskord från det allsvenska året 2013. Då var vi 559 betalande, i skrivande stund är vi 564!

Styrelsen vill i sammanhanget särskilt tacka vår medlemsansvarige Tobias Levinsson som år efter år, i medgång som motgång, oförtrutet jobbar hårt för att välkomna våra nya medlemmar och se till att de gamla stannar kvar.

Det är inte alltid lätt att vara Östersupporter. Men våra hjärtan sitter där de sitter. Och de klappar för Öster.

Alltid rödblått, alltid rätt!

// Styrelsen

P.S. Också i skrivande stund finns det några platser kvar i bussen till tisdagens måstematch mot GAIS i Göteborg. Då vi haft lite problem med våra IT-system tidigare i veckan kör vi just den här resan med intresseanmälningar och betalning på plats i bussen. Är du sugen på att haka på så gör du det här. D.S.