Nyheter

Gratis resa för ungdomar till Örebro

Åk med East Front till Örebro

Under sommaren så går alla ungdomar upp till 18 år in gratis på Östers hemmamatcher med Sommarkortet.

Men första matchen efter uppehållet är Örebro borta den 7 Juli. East Front arrangerar resa dit och genom ett samarbete mellan East Front och Östers IF åker alla ungdomar upp till 18 år med gratis på bussresan till Örebro.

  • Vi har haft ett fantastiskt stöd på såväl hemmaplan som bortaplan under året och vi har glädjande sett många nya ansikten i publiken. Detta är ett sätt för oss att bjuda tillbaka och dessutom möjliggöra för alla ungdomar som vill att åka med, säger Östers klubbdirektör Jens Magnusson.

Erbjudandet gäller för den första bussen och det är först till kvarn som gäller.

  • Vi sänder ett stort tack till Östers IF som möjliggör så att alla ungdomar kan åka med gratis på denna resan. Att verka tillsammans med en förening som vill supporterkulturens bästa är få förunnat, säger East Fronts reseansvarig Carl Jaktlund 

För att anmäla sig till resan som ungdom skickar man ett sms till 073-3269125 med namn och personnummer på samtliga man vill anmäla. När du sedan fått bekräftelse är du anmäld. (Gäller enbart ungdomar, vuxna anmäler sig som vanligt via hemsidan)

OBS: Matchbiljett står man för själv och det köps via länken och kostar 100 kr för ungdomar https://oskfotboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/326?S=0