Nyheter

Sökes: Fler Österhjärtan

Stort tack för visat engagemang så här långt! Vi har redan fyllt på våra grupper med nytt folk och nu tänkte vi bli lite mer detaljerade om vad vi söker utöver de som redan tillkommit. Kom ihåg att ni måste inte bo i Växjö (förutom årsmötet är vår styrelsekommunikation helt digital), att vi kommer att jobba i grupper och dela på arbetsbördan mellan oss:

Ekonomi (1-2 personer)
Jobbar med föreningens ekonomi som i princip är helt digitaliserad. Vi hanterar inga kontanter och sköter våra stora utgifter – medlemsavgifter och betalning bortaresor – i Memlist. Betalar ett fåtal fakturor digitalt, de flesta berör bortaresor. Utöver detta även ansvar för en årlig sammanställning till årsmötet (klassisk föreningsekonomi). Full överlämning/genomgång/stöd från nuvarande tillförordnad kassör ingår.

Resor (1-2 personer)
Hjälper till med att anordna bortaresor tillsammans med en ansvarig som redan finns på plats i styrelsen. Kan handla om att boka restaturanger, ha kontakt med våra partners Grimslövs Buss och kanske också hjälpa till att anordna resor från andra orter med Österfolk?

Älska Öster. Älska East Front. Alltid rödblått, alltid rätt.

Kontakta oss!

// Styrelsen