Nyheter

Ny webshop öppnad

I samband med att East Front fyller 30 år så har en ny webshop öppnat kallad EF Retro. Tanken är både att återuppliva en del gamla klassiker samt skapa en del nya med tryck som får oss alla Österälskare att drömma om såväl bättre som sämre tider.

Just nu finns bara en design att köpa, nämligen en remake av en av East Fronts allra första t-shirts som togs fram tillsammans med Öster i mitten av 90-talet. Den stora skillnaden i designen från orginalet är att Österemblemet är utbytt mot en text som markerar East Fronts 30-årsjubileum.

Bild från Spreadshirt.

Utöver den klassiska vita finns t-shirten även i grått och en hel del olika varianter och storlekar. Även luvtröja, dekal och en mugg är framtagna. Luvtröjan finns även att köpa i svart men vi är osäkra på hur väl trycket kommer fram i den varianten.

Bild från Spreadshirt.

Webshopen drivs i privat regi (av Tobias Croby) men alla eventuella inkomster skänks oavkortat till East Fronts tifoverksamhet.

Under ca två veckor finns det 15% rabatt på att hämta på alla beställningar så passa på att handla redan idag!

Besök EF Retro Webshop