Nyheter

Radio 1930:s Denis Velic special

Denna vecka så släpper vi två avsnitt om Denis Velic. Avsnitten handlar både om hans spelar och tränarkarriär.


I avsnitt 50 ”Jag höll på att lägga ner min karriär” så har vi en intervju med den före detta Öster spelaren och tränaren Denis Velic. Denis berättar om flykten från kriget i Bosnien, sin tid i Öster och Syrianska och hans favoritminne från sin spelarkarriär. Samt snackar vi om matchen mot VSK.


I avsnitt 51 ”Jag vet vilka misstag som gjordes och vilka lögner som sagts” så har vi en intervju med den före detta Öster spelaren och tränaren Denis Velic. I detta avsnitt så berättar Denis om sin roll som tränare i Öster. Denis berättar om utmaningarna att han upplevde som tränare, varför han lämnade och hur han ser på framtiden.


Finns där poddar finns bland annat här:

%d