Nyheter

Elin Svensson ny ordförande

I måndags innan Öster – VSK höll East Front årsmöte på Visma Arena och vi har nu fått en ny styrelse där tidigare ledamoten Elin Svensson nu tar över ordförandeklubban i föreningen. Helt ny i styrelsen är Emma Berggren som kassör, och vi fick även två nygamla ledamöter i Andreas Johansson (marknad) och Tobias Croby (sekreterare). Carl Jaktlund (information/resor) blev omvald.

Andreas, Elin och Tobias (Emma och Carl var inte närvarnde när bilden togs).

Detta innebär att två trotjänare – Rasmus Nilsson och Peter Liljenberg lämnar styrelsen. Rasmus såg bl a till att föryngra föreningen och ytterligare stärka banden mellan East Front och Östers IF och Peter har hållt finansiell oreda borta från föreningen och sett till att vi spenderar våra pengar väl.

Föreningen och nya styrelsen tackar dem för ett mycket förtjänstfullt arbete! Separata avtackningar kommer när tillfälle ges (Peter har nyligen flyttat till Tyskland).

Övrigt nytt som ni snart får läsa mer om är East Fronts samarbete med puben Slainte som huserar på Bäckgatan i Växjö. Slainte kommer erbjuda billigare öl och mat för fullt betalande medlemmar (ej stödmedlemmar) samt visa Östers bortamatcher (utom de som spelas på söndagar då puben är stängd).

Vill ni läsa hela protokollet kan ni se det i sin helhet (f n utan underskrifter) här.

Tack för förtroendet! Älska Öster!!

// Styrelsen