Info & kultur, Nyheter

Bli medlem

Våren är här, fotbollsplanerna blir allt grönare och de mest optimistiska av oss anar en framtid där vi snart kan se vårt älskade Öster på plats. Se till att bli medlem redan nu så missar du inget när vi väl kan börja dra igång vår verksamhet på riktigt igen.

Om du har registrerat dig i vårt forum så har du automatiskt också en koppling till vår Medlemstjänst som du når genom att klicka här eller genom att besöka Medlem > Medlemstjänst i huvudmenyn på startsidan. Där kan du enkelt registrera betalningar via Swish eller Plusgiro och justera din adress m.m. så att vi inte skickar ut medlemskort och/eller vår medlemstidning Öster News till fel adress.

Om du inte är registrerad i forumet eller vill gå via Medlemstjänst kan du också swisha/betala ditt belopp (se nedan för avgifter) direkt till 123 – 338 34 86 (Swish) eller 620 24 14 – 6 (Plusgiro). Glöm inte att isåfall märka betalningen med ditt medlemsnummer (om du har ett sådant idag) samt din adress om du inte varit medlem hos oss förut eller på några år.

Ungdomsmedlemskap100 SEK
Stödmedlemskap100 SEK
Medlemskap200 SEK
Familjemedlemskap500 SEK

Tack på förhand. Älska livet, älska Öster.

//Styrelsen