Nyheter

Information inför Mjällby

Vi har under dagen pratat med Stars & Stripes i Växjö som kommer öppna dörrarna för oss vid 11:30. Och vill man äta innan avfärd så får man ringa ner själv och boka bord (0470-57 52 60) och även nämna att man tillhör East Front i bokningen. Bussen/bussarna kommer förhoppningsvis plocka upp oss precis utanför stars så varför inte komma ner och ta en öl med likasinnade innan avfärd?

I övrigt så bokas platserna upp i rask takt så fortsätt och anmäl er så vi kan boka upp mer platser hos bussbolaget. Priserna är som sagt oerhört låga och laget behöver verkligen vårt stöd samtidigt som dom uppskattar det enormt.

Tiderna som gäller för avfärd är som sagt:

13:15 Myresjöhus Arena

13:30 Stars & Stripes/Resecentrum (Vi återkommer om detta när vi fått klartecken)