Info & kultur, Nyheter

RÄDDA SVENSK FOTBOLL

Som 1 utav 41 medlemsföreningar i SFSU ställer vi oss bakom SFSUs initiativ ”RÄDDA SVENSK FOTOLL”.

Vad är då detta för något? RÄDDA SVENSK FOTBOLL är ett initiativ från svensk supporterkultur genom SFSU (Svenska Fotbollssupporterunionen) och SFSU:s medlemmar i form av supporterföreningar till fotbollsklubbar i Allsvenskan och Superettan. Bakgrund till initiativet är polisens mer offensiva användning av villkor vid tillståndsgivning för fotbollsmatcher. Initiativets mål är att förmå Polismyndigheten att tänka om från de nuvarande tankegångarna om att inom en inte allt för avlägsen framtid inte längre tillåta publik på fotbollsmatcher i Sverige. Och så många redan vet är man avundsjuka ute i Europa på våran läktarkultur samt föreningsdemokrati och det är något vi ska vara väldigt måna om

Finns mycket mer att läsa på följande länkar:

Hem

https://raddasvenskfotboll.com/blog/hello-world

%d