Nyheter

Resa till Jönköping

Torsdag den 16 maj så anordnar Östers IF och East Front en medlemsresa till Jönköping och Stadsparksvallen, för att tillsammans stötta fram A-laget till tre poäng i Smålandsderbyt mot Jönköping Södra.

Du som stöttar Östers IF genom att vara medlem i föreningen och/eller East Front, alternativt är årskortsinnehavare eller samarbetspartner till oss är välkommen att följa med och uppleva ett Smålandsderby på plats tillsammans med massa andra Östersupportrar.

Vi samlas utanför Myresjöhus Arena senast 16.30 och beräknas vara tillbaka cirka 22.30.

Vi erbjuder bussresa, sitt- eller ståplats. Vid tillräckligt intresse (dvs flera bussar) finns det även möjlighet att boka familje-, klack/ungdom- eller seniorbuss – allt till ett subventionerat pris.

Du kan även boka din plats hos biljettservice vid ordinarie öppettider (tisdagar 12.30-14.00, torsdagar 11.30-13.00).

OBS, denna resa bokas genom Östers IF.Läs mer och boka här.