Nyheter

Dags att bli medlem 2019

Nu har det så blivit dags att betala din medlemsavgift för 2019. Hjälp oss att hjälpa Öster! Din medlemsavgift går nästintill uteslutande till att subventionera priserna till våra bortaresor så att Öster ska få ett bra stöd oavsett om vi spelar borta eller hemma.

2019 års priser tar vid där 2018 års priser slutade, alltså ingen höjning. Enklaste sättet att betala medlemsavgiften är via vår Medlemstjänst men du kan även swisha till 123 – 338 34 86 eller betala via Plusgiro till 620 24 14 – 6. Glöm isåfall inte att få med ditt medlemsnummer i beskrivningen, alternativt ditt fulla namn och adress om du är ny medlem.

Ungdomsmedlemskap*100 SEK
Stödmedlemskap100 SEK
Medlemskap200 SEK
Familjemedlemskap**500 SEK

* Ungdomsmedlemskap räknas som medlemskap och gäller de som är födda 2000 eller senare.
** Familjemedlemsskap innebär att upp till fem familjemedlemmar på samma address kan läggas till på Medlemstjänstsidan. Endast ett nummer av Öster News skickas ut till hela familjen.