Nyheter

Nostalgitripp på måndag

Ni som var med på den tiden – minns ni kylan en höstmatch i oktober? Att skrika ut i ett vaakum när vinden blåste från fel håll? Hur elljusen kastade sina långa, kalla skuggor över planen? Värendsvallen var för fem år sedan en hopplöst omodern fotbollsanläggning som behövde bytas ut – men den finns kvar och har för alltid en plats i våra hjärtan. Och den ska få en revival nu på måndag då regnandet och matchandet gjort Myran ospelbar.

Det finns inget kvar att spela om mer än äran och hedern. Och det räcker lång väg bara det. Men dessutom är det Thomas Askebrands sista hemmamatch som tränare för Östers IF (den här gången), och han tillsammans med spelarna förtjänar en rejäl hyllning. Så slut upp på Värendsvallen nu på måndag! Norra Stå öppnar upp sin famn för oss.

Det ryktas om att vädret på måndag blir klart men kallt, så kanske kan ni lämna paraplyet hemma. Men man vet aldrig på Vallen.

Väl mött!

%d bloggare gillar detta: