Info & kultur, Nyheter

Vi är Öster!!!

”Vi är Öster”

Östers IF står under 2017 inför stora utmaningar, såväl på som utanför planen.

2017 är också året då East Front fyller 25 å och vi vill med Östers supportrars hjälp ge oss själva och föreningen den bästa 25-års present vi kan få – förnyad Elitlicens för 2018
Just nu händer det väldigt mycket positivt på alla plan inom föreningen men efter årsmötet så exponerades Östers dåliga ekonomi och East Front vill, genom dess styrelse och medlemmar, starta en generell insamling till Östers IF i syfte att hjälpa till med att klara Elitlicensen.

Kampanjen har fått namnet ”Vi är Öster”

Vill du visa ditt Österhjärta? Bidra med ett valfritt belopp.

Kampanjen bygger på att vi är en Österfamilj, där vi tillsammans blir starkare och där även ett litet bidrag innebär en värdefull insats. Budskapet är att vi alla skall visa vårt Österhjärta. East Fronts budskap är också att det inte är hur mycket du väljer att bidra med som är det viktiga. Vi hoppas och tror att många Östersupportrar väljer att vara med i kampanjen, var och en efter förmåga.

Att visa Österhjärta är att bidra till mer än fotboll, eftersom Östers IF är så mycket mer än fotboll. Fotbollen i sig är en stor idrott, en gemenskap som förenar. Att vara Östervän innebär att ta samhällsansvar. Att visa Österhjärta är också att föregå med gott exempel, att leva upp till parollen om fair-play. Inte bara på fotbollsplanen, utan även i det vardagliga livet.
Sommaren 2016 gjorde Östers IF en lyckad insamling som bland annat bidrog att värva David Johannesson och Mattias Pavic. East Front utmanar nu alla Östervänner att vi skall slå förra årets insamlade kapital, d v s 280 000 kr och ha ett slutligt mål på 300 000:-

Insamlingen går att följa på East Fronts och Östers hemsida/sociala medier och det är även på dessa sidor du går in om du vill bidra till kampanjen. Kampanjen pågår tom 1 september 2017.

”Vi är Öster” genom
East Fronts styrelse

http://foreningsinsamling.se/fundraisers/east-front/

%d bloggare gillar detta: