Info & kultur, Nyheter

Premiär för nya t-shirts

Efter några års uppehåll så gör nu vår webshop comeback, och stor fokus är just nu t-shirts. Målet är att ha ett sortiment som inte konkurrerar med utan istället kompletterar Östers utbud (som ni för övrigt hittar här). Varje motiv/design i vår shop är tidsbestämd, vilket betyder att dessa motiv kommer att bytas ut efterhand. Så hittar du en design som tilltalar just dig, se till att skynda fynda! Allt överskott går till tifoverksamheten.

Vi öppnar shopen med två retrobilder redigerade av Andreas Johansson (ursprunglig fotograf okänd). Den första är en av de mest ikoniska bilder vi har med Östertema, 9 av Östers IF ursprungliga grundare på plats på Staglaberget, den högsta punkten på stadsdelen Öster med utsikt över Växjö Centrum runt 1930. Den andra visar en Österspelare som firar sitt mål medan en motståndare deppar i målnätet, troligtvis från 70-talet.

Observera att vi samarbetar med företaget Spreadshirt och att vi själva inte levererar ut våra t-shirts. Så frågor kring kvalitet och leverans tas med fördel med dem.

Shoppa på, röda blå! Ni hittar shopen under menyvalet ”Shop” i huvudmenyn.

%d