Nyheter

Vi älskar Öster!

East Front har funnits sedan 1992. East Front har alltid stått upp för en positiv läktarkultur och är kända för att vara en positiv klack som stöttar Öster i med och motgång.

Under gårdagens match fick dock även East Front en del av supporterkulturens baksida. Det som hände i gårdagens match mot Landskrona var självklart mycket tråkigt. Det är dock viktigt att säga att det var några få individer som föll utanför ramen. East Front som förening har alltid och kommer alltid ta avstånd från allt som har med våld att göra. Vi kommer fortsätta vårt arbete med att vara en positiv kraft på läktaren som blir det stöd som lyfter laget

Fotboll är en lek. Fotboll ska vara kul. Vi går på matcher för att stötta Östers IF och för att ha kul, så har det alltid varit och jag hoppas att det alltid kommer att få vara så. Leken fotboll får aldrig bli på så mycket allvar så att någon kommer till skada. Vi som gillar Öster och fotboll har ett gemensamt ansvar i att se till att fotbollen förblir kul och något som förenar människor. East Front har som sagt alltid varit en positiv klack och kommer så att förbli.

Det röda står för kärlek och det blåa står för hopp.

ps. på lördag åker vi till Kristianstad för att se öster du anmäler dig här

/ Per Gustavsson Ordförande East Front.