Info & kultur, Nyheter

Norrby hemma, bjud en kompis!

BJUD IN EN KOMPIS OCH BLI MEDLEM!

East Front och Östers IF gör en gemensam kampanj inför hemmamatchen mot Norrby den 22/5 genom att låta alla East Front medlemmar få ta med sig en kompis gratis.

Vid insläppet så räcker det med att visa upp ert East Front-medlemskort samt lämna namn och mailadress på medlemmen samt kompisen. Se till att utnyttja erbjudandet så vi fyller vår supportersektion så mycket vi kan och hejar fram våra hjältar.

Vi kommer dessutom under perioden 5/5-30/6 eller så långt lagret räcker erbjuda alla East Front-medlemmar som tecknar ett ordinarie Östermedlemskap en gratis supporterhalsduk ”Öster Tillsammans Tillbaka” ( värde av 150:- ).

Kostnad för medlemskapet är 400:- för en person eller 500:- för familjemedlemskap. Ungdom under 18 år kostar 200:-. Förutom halsduken ger medlemskapet fler förmåner som man kan läsa om på Östers hemsida.

Medlemskap betalas på:

Bankgiro 5472-4117

Plusgiro 474985-9

Swish nr 1230 84 58 91

Kansliet med kort/kontanter

OBS! Märk din betalning med namn/East Front.

Halsduken kan hämtas i souvenirshopen vid uppvisande av giltigt betalningskvitto.

Tack för ert underbara stöd på såväl hemmamatcher som bortamatcher.

Östers IF