Nyheter

Kämpa, Kämpa, Kämpa tills ni dör!

Imorgon spelar Öster en mycket viktig match. Just nu ser det mörkt ut men i kan vända det här.

För att visa spelarna att vi tror på dem är det viktigt att vi stöttar laget hela matchen imorgon. Inget gnäll, inget tjafs bara stöttning.  Vi samlas också extra tidigt på södra stå. Detta för att kunna stötta grabbarna redan under uppvärmningen. Vi samlas på Södra stå vid 14:15, sen sjunger vi till sista blodsdroppen.

För att locka extra mycket folk så erbjuder Öster följande

I morgon är det fars dag och ‪#‎rödblåsöndag‬. En viktig del av Österfamiljen är East Front.

När Östers IF spelar en oerhört viktig kvalmatch mot IK Frej Täby i morgon vill vi självklart att så många från Österfamiljen som möjligt ska vara på plats.

Därför ger vi på nytt alla medlemmar i East Front möjligheten att ta med två kompisar (eller varför inte farsan…) till matchen. Mot uppvisande av medlemskort i East Front får du i biljettservice i morgon, som har öppet från klockan 13, två biljetter till Södra stå utan kostnad!

Aldrig, aldrig, aldrig ger vi upp!
Jens Magnusson, Klubbchef Östers IF

/ Styrelsen.

%d bloggare gillar detta: