Nyheter

Öster bjuder på entré, ta med TVÅ kompisar.

På söndag spelar Östers IF en oerhört betydelsefull match på Myresjöhus Arena och föreningen behöver ditt stöd! 

 

OBS! Erbjudandet gäller även idag! 

– Vår supporterförening East Front har ställt upp på ett fantastiskt sätt säsongen igenom och nu vill vi hjälpa till att skapa en härlig inramning på arenan. Vi uppmanar alla i East Front att ta med sig två kompisar till matchen på söndag. Mot uppvisande av medlemskort i East Front får du nämligen under onsdagen och fredagen två biljetter till Södra Stå. Detta gäller under biljettservice ordinarie öppentider, 11-14 Samt på matchdagen på söndag. meddelar Östers klubbchef Jens Magnusson.

– Jag hoppas på ett välfyllt Södra Stå som tillsammans med övrig publik ska lyfta fram laget mot, för klubben, tre oerhört viktiga poäng, avslutar Jens Magnusson.

#visahjärta