Nyheter

Tillsammans Tillbaka

Hej Växjö, hej Östervänner!

 

Nu börjar sakta men säkert ljuset komma tillbaka och gräset börjar redan bli grönt, det närmar sig en ny fotbollssäsong!

Öster är mitt inne i en intensiv träningsperiod och trots förlusten i träningsmatchen (0-1) mot Kalmar FF i lördags så finns det ljus och hopp i årets Öster trupp.

Många av er har sedan kampanjstart ”Öster – Tillsammans Tillbaka”  visat uppskattning för mitt initiativ men jag förväntan mig något form av stöd så jag hoppas ni nu vill bidra.
Ni som fått detta är Östervänner, familjemedlemmar, släkt och vänner som alla vet att Växjö är så mycket fattigare utan ett Allsvenskt fotbollslag så kom igen, du kan göra skillnad och bidra du med!
Om du lägger 100, 500 kr eller mer spelar ingen roll men ditt engagemang gör skillnad. Vi har en ambition att nå minst 1 milj kr och vi har i dagsläget ca 400 000 kr så snälla, sprid budskapet vidare.

Du ger ett bidrag till tre bra ändamål, Barncancerfonden, Öster och East front för en förbättrad läktarkultur och inramning kring matcherna.

 

Ni som känner mig vet att jag sedan 6 års ålder hade en dröm om att  bli fotbollsspelare, en dröm som så många killar och tjejer dagligen har och där deras drivkraft är att ständigt utvecklas, lära sig mer, viljan att bli bättre och att alltid vilja göra sitt yttersta. Detta är egenskaper som årligen sparar det svenska samhället miljontals kronor. Idrottens skola är en av de finaste man kan få och som entreprenör idag kan jag säga att det är väldigt enkelt att prata idrottsmetaforer för att bygga ett framgångsrikt lag.

Sprid budskapet ”Öster – Tillsammans Tillbaka” och agera nu!

 

Plusgiro: 69 15 70-6
Bästa Österhälsningar Fredrik