Nyheter

Upprop – Tillsammans tillbaka!

En tid har nu gått sedan uttåget ur Allsvenskan den 3:e November. Tomhet, sorg och irritation har infunnit sig ett bra tag efter beskedet. Förutom detta så har ljuset på dagarna minskat allt mer. Jag har under en  tid funderat över när det riktiga ljuset kommer tillbaka, inte ljuset som kommer med solen i vår. Utan ljuset för Östers IF. Hur lång tid kommer det att ta denna gång tills vi är tillbaka i finrummet, kommer vi orka hela vägen direkt? Frågorna är många.

Ett ljus i mörkret var när Fredrik Åkesson hörde av sig till mig. Då kändes det bättre igen. Han har som ni kanske redan vet dragit igång en kampanj vid namnet Öster- Tillsammans tillbaka.

Tanken är att kampanjen ska samla in 2 miljoner kronor. Där pengarna skall placeras på följande vis:

-10% av alla intäkter kommer gå till East Front. Ett bidrag som kommer göra stor nytta genom att fortsätta förbättra supporterkulturen kring Östers IF.

-10% kommer oavkortat gå till Barncancerfonden.

-80% skall gå till ETT spelarförvärv skall lanseras i speluppehållet mellan vår och höstsäsongen. Spelaren kommer till 100% ägas av Östers IF där spelaren kommer bära siffra nummer 15 av det skäl att det är året då vi skall vara tillbaka i Allsvenskan.

För att få in dessa pengar så kommer bl.a. kända Österprofiler få fokus genom en speciell startelva framtagen till detta projekt. Projektet kommer sedan avslutas med en konsert till kommande sommar.

Så kamrater, kära medlemmar, nu hjälps vi åt. Varje krona är viktigt för att detta projekt skall lyckas. 100kr/200kr/500 kr, oavsett belopp så är donationen guld värd. Donationen görs till plusgiro 691570-6

Nu kör vi så det ryker!

VI SKA TILLBAKA!

Ordförande

Simon Nilsson