Nyheter

Öppet brev till Östers IF

Även denna gång blev det bara ett år i Allsvenskan. Vi känner en stor besvikelse över detta och menar att Östers sportsligt ansvariga det vill säga spelare, tränare, sportchef och styrelse bör omgående se över vad som har gått fel. I år har vi sett underpresterande spelare som fullständigt har vikit ner sig i flertalet matcher. Vi har sett en tränare som har haft konstiga startelvor med ett flertal spelare på märkliga positioner. Vi har fått se en lagkapten såga sin tränare live i TV. Vi har förlorat två derbyn och framför allt vi åker ur igen….

Vilket ansvar bär respektive part och vem bär huvudansvaret?

East Fronts styrelse kommer under de närmsta dagarna att ha en dialog med Östers IF angående framtiden för läktarkulturen i Växjö. Det vore så förbannat kul om de som brinner för läktarkulturen vid något tillfälle fick jobba i medgång i Allsvenskan.

 

/East Fronts styrelse

%d bloggare gillar detta: