Nyheter

Dela med dig av dina bilder

Vi söker dig som sitter på digitala bilder på East Front – allt är intressant så länge bilden är bra. Tanken är att bilderna kommer att användas till att skapa vår alldeles egen bildbank som spänner över de två decennier som EF har byggt Östers läktarkultur.

Att dela med sig av dina digitala EF-bilder är enkelt. Besök bara länken nedan och dra antingen bildfilerna direkt från din PC:s mapp eller välj bildfilerna via knappen ”Choose Files” som finns på hemsidans högra sida. Men innan du gör det så vill vi att du beaktar följande regler:

1. Bilderna måste vara dina egna d v s du äger rättigheterna till dem.
2. Bilder med så kallade stämplar godtas inte.
3. Bilderna måste ha en bredd som är MINST 640 pixlar.
4. Bilderna ska ha tydlig East Front-koppling.

Och sist och kanske viktigast:

Genom att ladda upp bilderna skänker du dem till föreningen East Front som sedan kommer att licensiera dem under Creative Commons med EF som ursprunglig ägare. Vi kommer tyvärr inte att ha möjlighet att hålla reda på egentlig fotograf.

Är vi överens?

Besök länken och ladda upp dina bilder nu direkt