Nyheter

Information om stålplats

East Fronts ordförande samt språkrör hade i fredags möte med ordförande i Östers IF Sven Johannesson.
Mötet i stora drag handlade om förmedlingen kring beslutet som för övrigt är hävt i dagsläget. Angående hanteringen hur man gick ut med informationen är under all kritik vilket Öster är tydliga med att det var ett misstag som inte tolereras i fortsättningen.
Vi kan även passa på att förmedla att ni som har skickat mejl med hjälp av dom sociala medierna till Öster kommer inte få svar förens beslutet är helt fasttaget. Det kommer vara ”locket på” fram tills det slutliga beslutet är taget. Öster kommer ha ett styrelsemöte i veckan. Först då kommer vi veta hur det blir.
Det har även förekommit hot mot individer som har haft synpunkter kring placeringen. Detta vill East Front vara tydliga med att det inte hör hemma någonstans och tar stort avtramp från detta.

Fortsättning följer. 

EDIT: East Fronts styrelse kommer ha möte med Östers styrelse Måndagen den 18:e feb kl18.00. Då har vi ett beslut! (uppdaterad 14:e feb)