East Front Supportercup 2011

För ett par säsonger sedan diskuterade jag och några vänner om att ha en fotbollscup i tipshallen strax före premiären kommande år. Dessa planer rann tyvärr ut i sanden och inget blev av. Jag kom återigen och tänka på det häromdagen och idéer bollas fram och tillbaka i huvudet. Cupen skall anordnas av East Front, av frivilliga medhjälpare och vi ska göra det tillsammans för att ha grymt kul en eftermiddag/kväll.

Syftet med denna turnering är verkligen inte att dra in pengar till EF (värt att poängteras) utan syftet i första hand är att värva nya medlemmar som får lära känna oss och som i fortsättningen skall kunna stå med oss på Norra Ståplats. På plats skall man alltså kunna bli medlem i East Front på en anmälningslista eller dylikt för att underlätta för personer som inte riktigt vet hur man skall gå till väga för att bli ”en av oss”.

Ett medlemskap i East Front är alltså inget måste för att delta i turneringen och detta just för att vi skall kunna värva nya medlemmar. Folk som läser på universitetet kan ta med sina vänner för en dag med äventyr, folk som går i skolan dvs. Högstadiet/gymnasiet kan ta med sina vänner och så vidare. Självklart räknar jag som valp iskallt med att gubbarna ställer upp med åtminstone två lag så vi får lära dem en läxa. Samt att Fakiren kommer upp med ett lag, STHLM, GBG och övriga Sverige. Självklart kommer även Öster bli tillfrågade om det finns någon möjlighet att något lag kan komma och spela. En rimlig siffra på hur många man ska vara i varje lag är 5 personer på plan, avbytare helt frivilligt.

För att detta skall kunna bli verklighet behövs ett intresse för att vi ska kunna bli tillräckligt med lag.

Avgiften kommer som sagt var inte bli hög, utan bara så mycket som krävs för att betala hallhyran.

Intresseanmälningar kan tas här genom PM till gurröö samt att det går bra att skicka email till antingen tifo@eastfront.net eller bjorkqvist_@hotmail.com

Låt oss knyta nya kontakter, låt oss bli fler.

Länge leve Östers IF.

//Gustav

P.S. 2010-11-24 är datumet som troligen och förhoppningsvis kommer ta oss till nya nivåer. Både sportsligt och som supporterförening. Vi får en arena som innehar det vi alla önskar, nämligen en modern arena, tät, tätt intill planen och dessutom en supporterpub där vi kommer att träffas innan matchstart. Jag vill tacka Johan Sigvardsson för hans enorma arbete som han har lagt ner för oss, för föreningen och för Stig. D.S.

Publicerad i Nyheter
Arkiv
%d bloggare gillar detta: