Nyheter

TACK FÖR MIG!

Tre års ordförandeskap i East Front är nu till ända.
East Front är en väldigt unik förening som verkligen har en stor plats i mitt hjärta.
Den glädjen, humorn och idérikedom som finns i föreningen är smått otrolig.
Det speglar sig mycket i våra ramsor och sånger och jag brukar ofta få alla i fikarummet på jobbet att skratta när jag spontant drar igång en av alla våra vanställda sånger så kom ihåg att East Front i grund och botten är sann glädje. Hoppas att hela Växjö en dag skall inse det istället för att alltid gnälla på hur dåliga vi eller Öster är. Vi gör vårt jobb för Öster, vi sjunger, hejar och reser många mil för vårt kära favoritlag. Man borde istället gnälla på alla andra som inte gör det. Men vi ståröver sådant, vi är East Front och inte någon 08 klubb vi är de vi är och gör vad vi kan för att förbättra oss till en så bra småstadsnivå som möjligt.

Mina stora mål som ordförande har varit att dels få in ungdomar i East Front och få dem att känna sig värdefulla för föreningen, dels att öka medlemsantalet vilket vi i styrelsen lyckats hyfsat med. 507 medlemmar 2006 är en riktigt härlig notering. Levinsson och jag hade hela tiden som mål att knäcka 500 barriären vilket vi lyckades med!

Vill tacka alla som suttit i styrelsen under min period som ordförande. Ni vet vad det innebär att engagera sig för föreningen.
Vill även tacka er som ställt upp som matchvärdar under åren, ett ganska otacksamt men ändå viktigt jobb.

Mitt största tack vill jag skicka till framför allt två personer:
Tobias Levinsson en fantastisk människa som ställt upp i vått och torrt. Öster och East Front hade nog inte varit detsamma utan denna eldsjäl.
Tobias Croby a.k.a. Zingo, vår egen webbguru. Du stod sida vid sida med mig när det blåste kallt och vi hade TV4 med flera flåsandes i nacken över en ”bagatellsak” som de gjort till värsta CHOCKNYHETEN.

Till sist vill jag lite oväntat tacka alla Kalmar fans som ringt mig under åren. Sena nätters allsång om att Öster åker ur osv. Stundom ganska roande. Men minns även nu när du är stor så är du ändå alltid lillebror!

Hoppas att Öster och East Front går en ljus framtid till mötes. Stort lycka till till Andreas Nilsson som nu kommer att svinga ordförande klubban. Ta väl hand om ”EF-Valparna” och fortsätt med det utmärkta sammarbetet med Curt Persson och övriga i Öster.


Med vänliga hälsningar
Magnus Skagert
FD. Ordförande i East Front

PS. Vi ses på sektion G på huvudläktarn!
Over and out.