Nyheter

Avresetid på söndag. Gott om platser kvar att fylla i bussen

Busstorget/Tegnérkyrkogården 10.30
Värendsvallen/Hejaregatan 10.40
Hemkomst: Cirka 21:30

Bortapremiären denna galna säsong spelas 15 kilometer från Göteborgs C. Närmare bestämt på Torslandavallen längst ut på Hisingen… Matchen mot Torslanda IK går av stapeln söndagen den 27:e april klockan 16.00.

I år för vi möjlighet att besöka arenor som vi aldrig i vår vildaste fantasi trodde vi skulle få uppleva med våra egna ögon. Söndagen den 27:e april beger vi oss till Göteborgs utkanter och Torslanda för bortapremiär i Söderettan. Missa inte detta unika tillfälle att ge Öster ditt stöd och träffa otroliga människor i en salig blandning. Aktiviteter som allsång, auktion, resultattips, pissepaus kan förekomma.

Redan nu är det klart att East Front anordnar resa till matchen i en bekväm turistbuss. Exakta avresatider kommer att läggas ut senare och bussen kommer som vanligt att avgå från Bussterminalen och Värendsvallen.. Räkna dock med att vi åker i god tid för att hinna med en skrovmål innan avspark på Hisingen. Efter matchen åker vi hem skyndsamt.

De 56 först anmälda är garanterade en plats. För en andra buss krävs ytterligare minst cirka 30 anmälningar.

Vuxna medlemmar: 150:-
Vuxna, icke medlemmar: 220:-
Ungdomar medlemmar (född 90 eller senare) 80:-
Ungdomar (född 90 eller senare) 120:-

Matchbiljett tillkommer.

Det kommer vara möjligt att åka för medlemspris om man betalar medlemsavgiften på bussen på ditvägen. Betalning görs även med fördel via paynova eftersom vi då slipper viss kontanthantering.

Ungdomar (född 90 eller senare) ges 30:- rabatt på resan mot uppvisande av giltig matchbiljett sektion G från Lindomematchen. 

Anmälan är bindande och gäller inte förrän man fått bekräftelse på sin anmälan från reseansvarig.

Frågor besvaras helst på PM alternativt 0709-666098.

Varmt välkomna och väl mött!