Nyheter

Välkommen till nya portalen!

Som ni kan se så är det nu äntligen dags för release av vår nya portal. Det ska genast sägas att den ännu inte är helt färdig, mer information kommer att läggas ut allt efterhand i veckan. Dock kunde jag inte gärna skjuta upp releasen en gång till, så här har ni! Se bara till att läsa det här dokumentet så är ni igång med portalen på nolltid.

Det första du som tidigare användare på eastfront.net/eastfront.se ska göra är att logga in. Detta gör du i fönstret "Logga in" under menyn till vänster. Användarnamnet och lösenordet är samma som du tidigare haft i forumet. Om du skulle ha glömt ditt lösenord kan du klicka på länken strax under inloggninsrutan som heter "Glömt ditt lösenord?" och på så sätt få det skickat till dig. E-postadressen som används är densamme som använts för forumet. Har du angivit en felaktig e-postadress i forumet och glömt ditt lösenord så är det tyvärr inte mycket vi kan göra.
Efter att du blivit inloggad får du en ny meny som kallas Användarmenyn. Här kommer du åt några av de funktioner som endast portalanvändare kan nå. Börja gärna med att klicka på "Medlemstjänst" i användarmenyn och följ där instruktionerna för att knyta din portalanvändare till ditt medlemsnummer. Om du inte betalt din medlemsavgift i East Front för 2006 ännu kan du göra detta direkt via Paynova i Medlemstjänst efter att du knytit ditt medlemsnummer enligt ovan.
Trophy är i år endast tillgängligt för betalande medlemmar. Däremot kan givetvis samtliga besökare se resultatet av omröstningen. Klicka på länken "Matcher" i huvudmenyn för att få mer information om hur du lägger till dina röster för IFK Göteborg – Öster och Öster – AIK. En topplista med utförlig statistik samt spelarinformation kommer snart också att dyka upp på portalen.
Under "Resor" så kan du nu anmäla dig till Häcken borta. Observera dock att i skrivande stund är inga priser satta, så du kan ännu inte betala resan med Paynova. Men det går givetvis bra att intresseanmäla ändå.
Samtliga äldre artiklar ska ha konverterats in, bortsett från de artiklar som på tidigare sidan fanns under våra undersektioner. De här artiklarna är inte helt färdigkategoriserade ännu enligt de nya kategorierna, men det kommer också framöver.
Vi som jobbat med sidan hoppas att ni kommer att gilla den nya upplevelsen som en full portal ger. När sidan är helt klar så har vi tillsammans – ni som besökare, skribenter och inte minst ni som haft synpunkter och funderingar på vad som ska finnas på East Fronts hemsida – sett till att ta oss ytterligare ett steg framåt.
P.S. Jag glömde ju – in i forumet och skriv ner dina funderingar! Samma struktur och rättigheter som tidigare gäller. D.S.