Nyheter

Status för nya hemsidan

Det är nära nu. East Fronts nya portal kommer om allt går väl att lanseras på måndag nästa vecka (efter Öster – AIK), vilket innebär att det kan komma att bli lite driftstörningar i veckan. Detta då det kommer att köras en hel del konverteringsjobb som påverkar såväl forum som hemsida.


Samtliga dokument från nuvarande sida kommer att konverteras över till den nya, samt att alla forumanvändare flyttas in som portalanvändare. Vi ber våra användare att tänka på följande under veckan som går:

– Se till att ni har en giltig e-mailadress knuten till er profil på forumet. Detta kollar ni genom att gå in på er profil (menyvalet Profil) och om om det behövs – helt enkelt uppdatera adressen. Observera också att ni måste ange ert nuvarande lösenord för forumet för att kunna byta adress.

– Efter fredag den 7:e april kommer vi att stänga forumet för nyregistreringar. Det innebär att användare registrerade innan dess kommer att kunna fortsätta använda forumet, men inga nya användare kan ansluta förrän portalen är uppe.

– Om sidan är ”nere” eller seg, kontakta inte webmaster. Detta beror säkerligen på att vi utför något jobb som måste göras 🙂

– EF Trophy kommer att vara aktivt i samma veva som portalen öppnar. Då kan ni rösta på båda de matcher som har spelats, alltså IFK Göteborg – Öster och Öster – AIK. Båda matcherna kommer att vara aktiva för röstning ända fram till Öster – Elfsborg på långfredagen. Vi ska dock meddela att topplistan och vissa andra funktioner i Trophy kan komma att inte vara tillgängliga från första början (utan endast röstningen).

– Anmälningar till nästa bortaresa (Häcken) kommer således att kunna tas emot först på måndag kväll/natt.

För övriga frågor, skicka ett mail till mig genom att klicka på namnet nedan.